«1...111213141516» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Szerintem mindenképp jöhetnek az oldalbeli frissítések is, épp amiatt, amit te is mondtál, hogy a jutalomrendszer értelmét nyerje.
Így van! Szerintem is! Hát ha nincs értelme a jutalmaknak, az ugyebár nem jó.
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve
Támogatom a frissítést, de kicsit aggaszt hogy miért nem adnád ki még?
Ha még dolgozni kell rajta mert nem OK akkor nem jó egy félkész terméket kiadni de ha csak annyi hogy Karácsonyi Ajándéknak szántad akkor meg max itt kicsit előbb lesz az Ünnep.
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Elit
6 éve
Ha még dolgozni kell rajta mert nem OK akkor nem jó egy félkész terméket kiadni
Pontosan ezért.
yc3T2cJ.png

Adminisztrátor
6 éve
Ketfajta hianyossaga van, de azok nem kesleltetnek a kaidast, ha tobben megszavazzatok. Az egyik fajta, hogy ugyan mukodik, nem szep a kodja, igy biztos atdolgozom meg. A masik, hogy meg van ket nagyon alap dolog ami nincs berakva, mert olyan egyszeru, hogy a vegere hagytam. Amiatt en eredetileg 3.0 melle akartam kiadni az volt, hogy - ahogy mar mondtam - eltorpulnek a jatekbeli frissitesek hozza kepest. De akkor 2.9.7 lesz ez, es 3.0 majd a bovitett script rendszer meg ez meg az.

Adminisztrátor
6 éve
Kerult egy csodas 'Esemenyt szervezek' gomb az attekintes oldalra a 'Jatszani szeretnek' gomb ala. Ranyomva megjelenik az esemeny szervezo menu, igencsak beszedes leirassal. Mindig a legfrissebb 5 (vagy 3 nememelekszem) esemeny jelenik meg, illetve ha mar legalabb 10 esemeny van, a gomb meg sem jelenik. Az esemenyek hetente maguktol torlodnek, szoval ne tervezzetek ezzel a rendszerrel tulzottan elore. Amolyan 'holnap estefele ra fogok erni, gyertek ti is!' jellegu rendszer lenne. Remelem egy kicsit segit osszekoordinalni, hogy ki mikor er ra jatszani. Egyebkent az otletet kreditaljatok Pizzadox (Doxxy) tarsatoknak.

Felhasználó
6 éve
De akkor konkrétan ez arra való, hogy ha egy játékos pl valamiféle találkozót, vagy megbeszélős harcot szervez, akkor azt írja ki az esemény gombba, tehát arra nem, hogy csak úgy ő mikor érne rá játszani ugye?
getbanner.php?n=Emerald13

Moderátor
6 éve
üzenőfalas "ki jön játszani?" stb szövegeket lehet ezzel megkerülni, kiteszed pl egyik esetben hogy mettől meddig érsz rá, aztán hátha felmegy más is
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Adminisztrátor
6 éve
tehát arra nem, hogy csak úgy ő mikor érne rá játszani ugye?

De, kifejezetten ez volt az eredeti otlet.

Felhasználó
6 éve
Szuper ötlet! Köszi!

Felhasználó
6 éve
De, kifejezetten ez volt az eredeti otlet.
Hát akkor viszont így elég hamar be fog telni, és el fog tűnni a gomb. :D
getbanner.php?n=Emerald13
«1...111213141516»