«1...1011121314...16» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Na, bocsesz hogy igy eltuntem, de a szemeszter elso hete mindig kicsit hektikus. Akik jeleztek, hogy a szezon lezartaval megkavarodtak a pontjaik, azoknak utana fogok jarni, hogy mi volt, de ami valoszinubb, hogy csak kapnak kompenzaciokent kb annyi pontot, amit amugy erdemeltek volna es/vagy elveszett. Azert kb, mert kerekiteni fogom. Ugyanez a nem leadhato missziokkal, annyi kulonbseggel, hogy kemeny egy jatekos jelzett ezugyeben, es o meg nem juttatta el felem a kert adatokat. Az egeszre *valamikor* jovo het soran szamitsatok, mert ez a hetvege meg a tantargyakkal baszakodassal fog elmenni (ne akarjatok megtudni, hany kurzusom uti egymast).

Felhasználó
6 éve
Ha már mindenki panaszkodik, nekem is elveszett pár ezer pont.

Felhasználó
6 éve
Én meg a 6000+ pont helyett csak 1000+-t kaptam.
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve
én a szezonban kb-max 100 killt szereztem, de pár nulla nem oszt nem szoroz szóval... párat hozzá lehetne írni a végére ;)

hány kurzusod üti egymást?

Adminisztrátor
6 éve
Harom helyen van utkozesem (negy lenne, de egy orat meg sikerult atvennem, sajnos a leheto legrosszabb oktatohoz), osszesen 6+1 ora utkozik. Szopacs, hogy pont a legerdekesebb nem-kotelezo orat uti a legkevesbe erdekes kotelezo. sosad Illetve asszem lett volna meg valahol egy, de egyik baratom meg jo elore elmondta, ki az egyik legjobb gyakvez az adott targybol, igy az ugyan nem utkozik, de hetfon 21:00-ig tart gyakom (17:45-kor kezdodik lmao).

Adminisztrátor
6 éve
Akiknek meg veszett el killjuk, azok SZAM SZERINT irjanak ide, nekem, avagy Doxynak. Erre EZEN A HETEN (feb 19 - 25) van lehetoseg, utana mar nem.

Adminisztrátor
6 éve
Infok a kovetekezo szezonrol!

A kovetkezo szezonra nem ilyen missziosdit szeretnek rendezni*, helyette egy strategiai jatekot, mint anno a Klanbazis volt. Nehany kulonbseggel. Travian helyett inkabb a Civilization jatekokra szeretnek hajazni. Hasonloan lennenek adott csapatok (szabadon valaszthato, nem kotelezoen klanok), akiknek lenne egy** bazisa, es n darab egysege. Ezek tenylegesen megjelennenek egy terkepen, ahol szamitanak a tavolsagok, szabadon lehet mozogni es harcolni. Persze, hogy ne legyenek elonyben akik ejjel-nappal a gepnel tudnak ulni, a jatek korokre, a korok fazisokra lennenek osztva a het napjai alapjan, egy 'mozgas, celzas, loves, eredmeny, fejlesztes' ciklusban. Ezt meg meggondolom. Persze az egysegeket es fejleszteseket pontokbol lehetne venni, ezek termeszetesen a szezon alatt szerzett killek.

*ez ido latt is lenne lehetoseg a misszio rendszer hibait javitgatni
**valszeg egy fobazis, esetleg kisebb letesitmenyek, pl banya, ortorony...

Egyelore igy nezne ki a jatekterkep, amit sajat kezuleg keszitettem. Aki nem akarja elveszteni a felfedezes lehetoseget, ne nyissa meg. A szurke a hegysegeket, kek a vizet, zold a fuves mezot, sotetzold az erdoket jelzi.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
5 éve
Elozo terv elnapolva, de azert johet a kovetkezo szezon! A CW Event miatt majd senki se nyafoghat, hogy nincs eleg lejatszott CW-je a missziokhoz. :)

Adminisztrátor
5 éve
Tekintve, hogy holnap este lezarasra kerul a szezon, most van lehetosege mindenkinek ide leirni, ha egy missziot meg kellene kapjon, de bug miatt nemtudja bevaltani. Utolagos panaszt nem fogadunk el!

Felhasználó
5 éve
Felderítés misszió. Többször megadta a medált játékban a higher and higher-ra, de nem húzta ki a listáról.

Legutóbb szerkesztve Kirsche* által

«1...1011121314...16»