«1...7891011...16» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
tiltakozom a zellen hogyha a klán nem lépett be a héten nem kap semmit

Adminisztrátor
6 éve
A klanok csak misszio szinten reszei a szezonnak. A folyamatos versenyzes resze az aktivsag is a szezon toplistan. Plusz igy volt egyszerubb megoldani.

Felhasználó
6 éve
az lehet de hogy a héten még nem léptem fel a heti 1 killemért (hogy fent legyen a 4h a listán mióta nem vagyunk túl aktívak ősszel heti 1x felléptem), és pont előtte zárod le :/ . lehetett volna egy nagy vörös felirat a főoldalon hogy "season ends in 3 days" - csakme néztem a fórumot, és ott is csak azt írtad hogy majd vmikor mostanában lezárod...

Adminisztrátor
6 éve
X honapja kint van attekintesben a szezon egesz idotartama. Pentek van. Tudtad, hogy igy mukodik. Igy jartal. Better luck next time.

Felhasználó
6 éve
Jah a "pénteken"t én sem vettem figyelembe, és úgy gondoltam, hogy szombaton lesz vége, és akkor még pont meg tudom csinálni a teches specifikálódás 500 heti pontos részét, mert már csak az hiányzott, úgy, hogy beosztom, hogy minden nap szerzek 100 pontot, vagy többet, és tegnap már 400-nál jártam, ó mondom tök jó, akkor pénteken már bőven meg lesz, erre arra leszek figyelmes, hogy már CSÜTÖRTÖK ESTE lezárult. :/

Amúgy az áttekintésben az volt leírva, hogy 30.-án lesz vége, ami holnap lenne. :P
getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
6 éve
Bazzeg, a napot tenyleg nagyon elneztem. Ezert tenyleg bocsanat, en csak zh-rol zh-ra szamolom a napokat.

Adminisztrátor
6 éve
Nem igazan tetszik, hogy ilyen keves kommunikacio van a meglevo barati korokon kivul, igy szeretnem kicsit osszebb hozni a tarsasagot. Erre egy eleg elvont otletem van, de vegulis a stickmese is teszett par embernek.

Szoval lenne egy ilyen kepzeletbeli Téli Klán Gála, ahol a játékosok klánjukat képviselve jelenhetnek meg. A csavar, hogy a klánok páronként jelentkezhetnek, mintha egy valós bálra mennétek! Vagyis meg kéne beszélni egymás közt, kit hívjatok el, aztán írni a fórumukra egy szépen megfogalmazott meghívót.

Ha elég nagy a "kereslet" az ötletre, akkor hajlandó vagyok extra dolgokat bedobni, hogy a Gála ideje alatt a párok killjei egymásnak is számítsanak, illetve a Gála időpontjára egy duplakill hétvégét rendezni. Mindemellett szuper lenne, ha kicsit közelebb kerülnétek Ti is játékostársaitokhoz, illetve akár fanart is készülhetne az eseményből, ha valaki rajzolgatós/irogatós kedvében van.

Sőt, ha annnnyira elég páros összejön, akkor egy páros klán rangadó is lehet, ilyen mini cw meccsekkel. De tanulva a nyári 1v1 versenyből, és hogy sokkal több embert kellene kooperálni, sokkal szigorúbban lenne levezényelve.

Szerk.: Ja igen, a lényeg, és amiért ide írtam, hogy ez lenne a 2. szezon felvezető eventje.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Juteszembe! A 2. szezonban az esetleges jutalompontokat megoldható ha már megszerezte a stick hogy a klán pontjaihoz is hozzá lehessen írni?
Szerintem sokat javítana a játékkedvem, mert nem mindenki csak az egyéni pontokat vadássza szeretné ha a közösség ahova tartozik is kapjon a javakból. Mikor is lesz a kezdés?
Ez a Téli Gála is érdekel, pont több időm van télen egy kicsit mint nyáron.

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Adminisztrátor
6 éve
Igen, sot, tervben van a nyersanyagrendszer klanok szamara is, meg kifejezetten klan missziok. CW-zeskor meg lehetne egymastol rabolgatni, vagy ilyesmi.

Felhasználó
6 éve
Még a specifikálódáshoz, nem tudom, hogy ez mennyire kivitelezhető, de ne csak csapathoz vagy fegyverhez lehessen specifikálni, hanem esetleg helyhez is. Gondolok itt arra, hogy ha valaki HPL-re specifikálja magát, akkor az ideje nagy részét úgy is a Fantasy Towerben vagy a Modern Ruins-ban tölti.
Bár tény, hogy ez visszavenne a játékon belüli mobilitásból, és amíg nincs sok játékos, addig meg van lőve az ember.
«1...7891011...16»