«1...678910...16» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Ma már csak annak nincs klánja aki nem akar.
kléni igazából gyurcsány

Elit
6 éve
Attol meg ha van is, akkor sem biztos, hogy tudna vagy akarna cw-zni, de ettol meg a bonusz missziokat tudna talan teljesiteni

Adminisztrátor
6 éve
Bonusz missziokbol minden szezonban egy lesz majd csak, es mikozben teljesiti az ember mas missziokat is feloldhat. Pl ha noobos bonusz, akkor Occult biztos meglesz. Emellett nem veletlenul bonusz a neve, meghozza azert bonusz, hogy teljesitettel bizonyos elokovetelmenyeket. De azert egy kis extra munka meg kell hozza, nevezetesen a killek adott fegyverrel. A klanosdirol meg annyit, hogy ezeke a missziok erosen motivalnak mindenkit, hogy csatlakozzon klanokba vagy alapitson sajatot. CW-re szinten. Tudod, hogy mi PRO mennyire vagyunk aktivak, de a szezon alatt mar 2 CW-t is lenyomtunk.

Adminisztrátor
6 éve
Velemenyezest szeretnek kerni a kozossegtol.

Mivel kezd ellaposodni a szezon, igy gondolkodtam rajta, hogy jelentosen leroviditem, kb szeptember elso hetvegejeig. Nehany dolog azonban visszatart, hogy egyedul hozzam meg ezt a dontest. Eloszor is meg nem tudom, hogy az iskola kezdete hogyan fogja befolyasolni a jatekot. A mostani pangast nagyon optimistan* annak tudom be, hogy mindenki az utolso nyaralasait tolti, vagy mar nagyban keszul a sulira. Szoval szerintem lenne ertelme kivani meg par hetet, de nem tudom, hogy mennyire menne el kozben masok kedve a jatektol, hogy szeretnenek jatszani, de nincs kivel. Valljuk be a korabbi napi 20 jatekostol ez jelentos valtozas.
Masodszor ha korabban vegzodik a szezon, azzal magamtol veszek el fejlesztesi idot 3.0-hoz**, ami nelkul raadasul a zsakbamacskak ugye tovabbra is csak feliratok lennenek tartalom nelkul.
Illetve nem tudom, hogy mi ertelme lenne egyaltalan lezarni a szezont, ha egyszer a pangas ugyis megmaradna tole. Igy legalabb aki akar az meg kuzdhet a misszioiert. De persze ha vege a szezonnak, akkor lehetnek a ligak amikrol beszeltem, intenzivebb versenyekkel vagy community eventekkel***.

*: Meg azert is, mert a hosszu szezon pontosan azt kovetkezmenyezni mint a toplista, hogy akik most toplistasok, azokat ugysem eri utol aki frissen jon.
**: Amivel miota melozok amugy sem tudtam annyi foglalkozni.
***: De ezeknek sem lenne sok ertelme 3.0 elott jutalmazas szempontjabol, es idot venne el 3.0 fejlesztesebol.

Szerk.: Illetve van egy alternativ megoldas is, amivel nagyon nem akarok elni, de a kozosseg megszavazhatja. Mivel 3.0 nagyobb resze ugyis az oldalon, nem pedig a jatekban van, igy rovid ido alatt (max 1 het ha megszavazzatok) ki tudnam adni, de akkor a jatekban uj valtozasok kb csak a Kreg chatbot meg a /spectate lennenek. Ami meg nem 3.0 hanem 2.x.x.x.x.01.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Maradjon a szezon ahogy volt. Igazából magadnak is megindokoltad hogy miért. Én személy szerint most is megyek nemsoká' nyaralni, tehát az az indokod is helytálló volt. A 3.0-ig nem kell új update, és a 3.0-nak nagyot kell ütnie ha azt akarjuk hogy történjen vmi a játékkal. A szezon kisebb inaktivitásához továbbá az is hozzájárul (amivel te is biztos számoltál), hogy a játékos továbbra is csak a honlapon megjelenő pontokért harcol, játékélményben gyakorlatilag ZÉRÓ változás történt a szezon alatt. Ezért gondolom azt hogy ha beraksz egy /spectate-t akkor ide senki nem rohan hogy "dejó nézhetem ingame ahogy mások játszanak", hanem a 3.0-nak igen is nagyot kell ütnie, főleg játékélmény változtatás szempontjából (pl: új épületek, hivatalos skinek [igen, ezek adnak a játékélményhez, meg egy másik 'versenyt' is generálnak, mondván kinek van a legjobb], új beállítások, mechanizmusok)

Nekem ez a véleményem, perpill nem jut más eszembe.

Felhasználó
6 éve
Szerintem engedjétek el, efölött a játék fölött eljárt az idő.
flags_1

Adminisztrátor
6 éve
A szezon oldalon mostantol be lehet valtani a kesz misszokat. A rendszer elmenti, hogy ki-mikor adta le, es milyen jutalom jar erte majd a szezon vegen (kulonben a % killnek nem sok ertelme lenne). Az osszesitett jutalom ki van irva ugyanott. A napokban osszerakom a missziok toplistait.

Szerk: Misszio toplista. Csak a mar teljesitett missziokat irja ki, mindbol a 10 leggyorsabb jatekost. Azt azt idot nezi, amikor a kuldetes le van adva az oldalon, nem pedig azt, hogy mikor eri el a jatekos a szukseges felteteleket.

Szerkszerk: Szezon Top 100 lista mellett van teljesitett misszio top 100 is.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Szezonális klán top 10
1. [Fight_Club] 38221
2. Stickman_Elit_Commando 35656
3. Magyar_Honvédség 27238

Mintha a listán Proffesional lett volna előttünk?! Hol vannak?

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Adminisztrátor
6 éve
Szerintem nincs heti killunk, szoval nem jelenik meg a toplistan.

Szoval a szezonrol. Ha jol emlekszem, akkor eleg jol megcsinaltam a kuldi bevaltos dolgokat, de az archivalas lehet, hogy majd csak egy csomo png vagy excel tablazat lesz. Namarmost a a jutalmak kiosztasa CSAK A BEVALTOTT MISSZIOKERT fog jarni, szoval A JATEKOS FELELOSSEGE errol tenni. Ugy van kialakitva a rendszer, meg a % pont jutalom is, hogy minel elobb valtod be a kuldit, annal jobb. Szeretnem jovo het vegere rendesen megcsinalni, hogy lezarhato legyen a szezon, de mivel ujra ossze kell rakjam az egesz fejlesztoi kornyezetet, es mellette tanuljak, igy ami egy delutan lenne most, az lehet hogy ketto is lesz, es keves ido van. Bear with me.

Adminisztrátor
6 éve
Megtörtént a szezon lezárása!

Remélem mindenki jól szórakozott, jól éreztétek magatokat, hogy megint egy kis aktivitást sikerült vinni a játékba. Én kellemesen meglepődtem, mikor a heti 2-3 játékosról sikerült a napi 20 átlagot elérni, és nagyon boldogan láttam, hogy heteken át minden este voltak fent legalább tízen!

top10.PNG

Mindenkinek gratulálok a teljesítményéhez! A toplisták archiválásra fognak kerülni, majd közzéteszem őket egy arra szánt kis oldalon. Illetve a jutalmakat is kiosztottam, de megkérek mindenkit, hogy ellenőrizze, helyesen megkapta-e a pontokat. A zsákbamacskákat ellenőriztem én. Amik ha már szóba kerültek:

Holnap estére/holnapután reggelre ki akarom adni az összes újdonságot az oldalra, hogy a kemény munkátokért járó jutalom valóban jutalom legyen, ne csak pár sor szöveg a profilotokon.

Szerk.: Itt megtekinthetitek az archivumot: https://www.dropbox.com/sh/5cdlrguy6gq87ru/AABWlveFOTTOcmqndqViaDKGa?dl=0

Legutóbb szerkesztve Banán által

«1...678910...16»