«1...34567...20» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Továbbra is olyan medál ötleteket várunk, amit egyszerűen, lehetőleg mindenki megszerezhet.

Moderátor
11 éve
Szerintem nem irreálisan nehéz a 6. szint sem.

A 300 killes topicomban sokan írták, hogy rutinszerűen lövik a 300-at egy óra alatt. +60 hozzá nem megeröltető szerintem.

Akkor a 300-ból vonj le kb 50-et, az már inkább közelít a valósághoz. Én még nem mértem magamnak egyszer sem 360 feletti értéket, quaddal sikerült egyszer 350-et elérni, mikor sokan voltak a szerveren. Más fegyverrel ezt aligha lehetséges, még a profi játékosoknak sem.

Legutóbb szerkesztve Nixtheop által

[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Elit
11 éve
Challenge... Úgy is lesz, aki megtudja csinálni...

Hector csinálhatna egy aimbotot, aki automatikusan rántásból lelő mindenkit, aki megjelenik a látómezőben... Ha még az sem tud 360 killt összehozni egy óra alatt, akkor elhiszem, hogy ember se tudja utána csinálni.

Legutóbb szerkesztve Calmarius által

(ezzel az accounttal csak a versenyen játszok)

Felhasználó
11 éve
Kléni mi az élvezet a medálszerzésbe ha a kisújankból kirázzuk?

Felhasználó
11 éve
A mostani medálok is ilyenek. Mellesleg ugyan az, mint a többiben, a megszerzése. Más játékokban is van 200 teljesítmény, mégis ugyan olyan jó megszerezni őket. Persze, lehetnek nehezek, de az le az legyen, hogy megölte admint, mert azt senki nem fogja megszerezni.

Felhasználó
11 éve
Lehetne olyan medált csinálni hogy kocsiba be, kocsiból ki, killt begyűjteni, aztán gyorsan vissza ugyanabba az autóba. Ezt ismételni minimum még egyszer, max összesen négyszer.
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
11 éve
És ennek mi értelme van?
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Felhasználó
11 éve
Kihívás? Még több időtöltés a játékkal?

Felhasználó
11 éve
A 300 killes topicomban sokan írták, hogy rutinszerűen lövik a 300-at egy óra alatt. +60 hozzá nem megerőltető szerintem.

Nem azért a két fillérért, de az összes játékosra vetítve viszonylag kevesen írták, hogy öltek már 300-at egy óra alatt. Cakko, Krisz, Damisz, ezekre emlékszem fejből, talán más nem is volt.
360 kill óránként azt jelenti, hogy 10 másodpercenként kell ölni egyet, amire magad is azt mondtad, hogy közel lehetetlen, vagy ha sikerül is, biztos nem tartható fenn egy órán keresztül. Tiger (Dannnii) írta -aki azért átlagon felüli szinten játszott a maga idejében- hogy 10 percig bírta a 6-7 kill/perc tempót, aztán egyszerűen kiégett és lelassult.

Nem azt mondom, hogy rossz ötlet a medál, de te se állítsd azt, hogy sok játékos megszerezné. A ma aktívak közül is csak 3-4 ember lenne képes, ők is csak mondjuk bajnokság elődöntője alatt, és életük formáját hozva.

Felhasználó
11 éve
És ennek mi értelme van?













Csak annyi amennyi a többi medálnak.
újra a fedélzeten (?)
«1...34567...20»