«12345...20» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Jó ideje tanakodunk már arról, hogy fel kellene újítani a medál rendszert mindenhogy. Eredetileg már az új oldal készítésekor is terveztünk új kinézetet nekik, de végül nem valósult meg. Azonban megbeszéltük, a következő utáni (következő évben várható) verzióba berakjuk, ha elég jól sikerül összerakni.
Újítások, amiket terveztünk:
- Új külső, színek, forma, alakzat, fokozat jelzés, tehát minden. A régi formát nem szükséges megtartani, lehet háromszög is akár.
- Új medálok, jóval több, olyanok is, amik megszerezhetőek 1-2 perc alatt, a kezdőknek a játék megismerésében segítene. Az új fegyver statisztika, 1v1 rendszer, és más újítások miatt lehet ezekhez is csinálni újakat.
- Olyan medálok is lesznek, amiknek lenne egy számlálója, tehát az eléréséhez x-szer kellene teljesíteni valamit, és számolná az aktuálisat. Például meg kell ölni MPG-vel 50 játékost, akkor kiírná, hogy 13/50 az aktuális állás. Ez a mostani killer medálokra hasonlít, viszont nem csak killekhez lenne használható.
- Olyan medálok, amik egyszeri játékidő alatt megszerezhetőek, tehát kilépés nélkül. Hogy ne legyen egyszerű, beépítünk még több ping-et. :P
- A játékban is kiírná a medálokat, képét, leírását.
- Volt szó a medálok átnevezésén is, mérföldkő, vagy teljesítményekre. Ha elég sok, könnyen megszerezhető lenne, (szerintem) a teljesítmények jobb név lenne.
- Jelenlegi, már nem használt medálokat ki is lehetne venni, például a Dani eventeset.

Ebben segíthetnétek ti is. Ki kellene találni egy szép, de nem túl bonyolult, könnyen felismerhető formát, színt, fokozatot, meg minden mást. A másik, hogy ötletek kellenének, milyen medálok legyenek majd. Harmadik, ami majd később jön, ki kellene találni a medáloknak új ikont, ami majd az előre megtervezett formára megy. Ezt is érdemes figyelembe venni az ötletek írásánál, mert lehet, hogy az ötlet jó, de értelmes ikont nem tudunk találni neki.
Értelmes ötleteket várunk. A belenézett a távcsőbe 50x nem ilyen. Csak az készítsen terveket a kinézetről, aki ért is a képszerkesztéshez, tehát Paint nem játszik. "Szerintem ez jó lenne" üzeneteket mellőzzétek.




Amit eddig beszéltünk kinézetet skypeon:
Hammer régi és új tervei.
Sapi szerint ilyen forma kellene az oldalra (tegnap meg is rajzolta), és ilyen a játékba (szerintem utóbbi nehezen megjegyezhető :P)

Legutóbb szerkesztve kléni által


Felhasználó
11 éve
De ugye a mostani medálok nem fognak "véletlenül" eltünni mint a killek??? Mert nem volt könnyű össze szedni :D
sirszabadi_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Nincs kizárva, hogy némelyik törölve, vagy újraindítva lesz. Egyiket se nehéz megszerezni.

Legutóbb szerkesztve kléni által


Felhasználó
11 éve
A kinézetük lehetne csoportok szerint más, például event-nek sárga hatszögletes vagy egy bizonyos kill elérése után piros 3 szög (csak példa , nem kell komolyan venni)
Lehetnének olyan medálok, hogy 2 órát játszott kilépés nélkül, 15 percet tartozkodott megalás nélkül Atlantison stb :D
Nem vagyok egoista, egyszerűen a legjobb :*
exile_www.kepfeltoltes.hu_.pngBy: SnowFlake

Felhasználó
11 éve
Hát, a wicked sick és a Hummer flip 4 nehéz
sirszabadi_www.kepfeltoltes.hu_.png

Moderátor
11 éve
Csak mert Kléni hangyányit lebagatelizálta.

Ahogy én gondolom, lenne egy egységes medálforma (ez lenne az érem a képen, amit én készítettem, persze ez változhat), és mindegyikhez más szalag járna. A játékban ebből csak a szalag jelenne meg, ha megszerzi a medált, ráírva, hogy végül is miért kapta az ember. Így meg lehetne különböztetni nem csak a medálokat, de a szalagokat is, ezzel el lehetne kerülni, hogy túl hasonló medálok szülessenek. Lehetne játszani a függőleges sávok számával, színével, például tehc fegyverekkel szerzett érmek (mert ha már van erről külön statisztika, lehetne ilyen is), akkor ott kék, gun esetében pedig mondjuk narancs szín jelenne meg a szalagon.

Színes-szagos "referenciagyűjtemény" itt: http://en.wikipedia.org/wiki/Awards_and_decorations_of_the_United_States_military
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Hát, a wicked sick és a Hummer flip 4 nehéz
Azért érdekes, hogy csak 3x többen szerezték meg a Killing machine 4 medált, mint a 6-ot. Ez igaz a hummeres medálra is. Nem terveztük a jelenlegi medálok törlését, szóval ezel felesleges is foglalkozni.

Felhasználó
11 éve
SZÓval, lehet ide írni ötleteket, milyen medálokat szeretnétek.

Felhasználó
11 éve
Na, ez volt az, amit nem kérünk ide.

Felhasználó
11 éve


új medál: körbe utazta a szigetet

Legutóbb szerkesztve **Máté** által

«12345...20»