«12345...17» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Szerintem a mostanaban felhozott otletek 80%-a valamilyen formaban el lett fogadva, es mar bekerult vagy dolgozom rajta, vagy felirtam csak nem jutottam el oldaig. Ami otleteket elutasitok vagy azert teszem, mert elottem minden fejleszto megtette, es vagy en is tapasztaltam/igy latom, vagy csak szimplan hiszek nekik. A meele az elobbi kategoriaba tartozik. A skinekrol meg nem tudom miert akarsz guilt trippelni, mert szerintem mocskosul sorszor leirtam, rogton mikor eloszor beszeltem roluk, hogy igen, fognak esni belole fejlfedo vagy fegyver skinek a jovoben, hogy a missziok amiket teljesitesz a szezonalis helyezeseddel es teljesitmenyeddel egyutt archivalva lesznek, es hogy minden mas ami a zsakbamacskabol eshet 3.0-hoz fontos dolog, ezert is titok.

Az elvetett otleteket is most pofaztam el, hogy archivalom. Szoval semmi sem kerult torlesre. A jatek egyszerusege sem valtozik attol, hogy nem csak a toplistara pontgyujtes miatt mesz fel, hanem valami szemelyes preferencia alapjan valasztod a fegyvered. Mindenki tovabbra is egy lovesbol hal meg, a fegyverek ugyanugy lonek, nem forognak az epuletek, nem szakad kette a sziget, es eggyel tobb pontot fog kiirni a kill szamlalon ha lepuffantasz valakit, ezt ennek a topicnak az elso posztjaban irtam le.

Osszefoglalva, ha energiabefektetesrol akarsz beszelni, akkor vedd arra az energiat, hogy utananezz mirol beszelsz, minekutan semmit sem rejtettunk el eloled.

Szerk.: Az elutasitott otletekhez meg annyit, hogy a kenyelmesseg kedveert automatizaciot is el szoktam utasitani, de ezt is le szoktam irni.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Teljesen értelmetlen vitáznom veled, mások az álláspontjaink, és úgy is a te szavad a döntő. Nem értek egyet a lenéző stílusoddal, úgy gondolom egy vitát úgy is le lehet folytatni, hogy kitiltással fenyegetnéd a másik félt. Szerintem az mindent elmond, hogy a változtatásaid ellenére, most a nyári szünetben, egy szombat este jelenleg 0 játékos van a játékban, és úgy gondolom ez a mérvadó. Köszönöm, hogy meghallgattad a véleményemet, és intelligensen tudtad kezelni a kritikát.

Legutóbb szerkesztve HammeR által

"There is only one way to become champion; never fucking lose."

Adminisztrátor
6 éve
Egyszer sem fenyegettelek kitiltassal, csak 1 darab buntetoponttal. Egyetlen posztom amiben a kitiltas szo szerepelt (letiltas igazabol) is az volt, hogy nem akarlak veletlenul sem bannolni mint Massat egyszer, mert meg akarom beszelni veled a dolgot. Mire leirtad egyebkent 4 jatekos online, ami ugyan nem sok, de egesz delutan volt vagy tiz aktiv jatekos, ami szerintem marhajo. Az ejfel elotti kis szunetet egyelore optimistan annak fogtam fel, hogy rakeszulnek az eventre, vagy szombat este nem egy kepernyot neznek, hanem haverokkal/csaladdal vannak. Illetve ugyan valoban nekem tobb befolyasom van a vita kimenetele fele, mert perpillanat en nyulkalok a kodban, sok dolgot valtoztattam mar pusztan azert, mert egy jatekos okosabb volt nalam es meggyozott. Peldaul a Tier missziokat a halalba nerfeltem, mert tobben kertek. Es ismet, a kritika nem ugy nez ki, hogy "mi az hogy ezt megmered csinalni", hanem valami alternativ megoldas javaslasa. Megkerdezem mas masodszor, ha az elso kommented utan torlom az eventet, mivel lenne jobb most?

Szerk.: Ja igen, es ha kolcsonos tisztelet szoba jott, akkor kihansulyoznam, hogy eddig szinte minden amivel valdoltal irott bizonyitekkal elharitando, csak utana kellett volna jarnod.
Szerkszerk.: hur dur tisztelet osztan azt hitted heartstoneozok

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Én egy szóval sem mondtam, hogy töröld a missziókat, csak felvetettem, hogy olyan érvekkel utasítasz el ötleteket, amiket aztán a saját elképzeléseid során nem veszel figyelembe, és ez bosszantó. Ennyi volt az eredeti üzenetem lényege, nem kell a bolhából elefántot csinálni.
mert nem akarunk olyanok lenni, mint 23423 masik. .
mas jatekokbol koppintottam

Legutóbb szerkesztve HammeR által

"There is only one way to become champion; never fucking lose."

Adminisztrátor
6 éve
Mivel akkor szoba sem jottek meg a missziok ebben a vitaban, igy csak az eventre gondolhattal, hogy valahonnan koppintottam. Gondoltam majd azt akarod kihozni belole, hogy akkor miert nem azt koppintom amit legutobb is felhoztal, de aztan sem azzal, se uj otlettel nem szolgaltal, csak elkezdtel becsmerelni, hogy mit honnan is lophattam, es milyen veletlen, hogy ilyen-olyan event utan.

Nade hogy konstruktiv legyek, osszefoglalom megegyszer. Mindent amit valahonnan koppintottam, nyilvanosan leirtam (azt is, hogy honnan). Amit elutasitottam, elodjeim nyoman vagy sajat belatasbol tettem, de utobbi kategoriaba nem tartozik koppintos otlet. Erre ha akarod bizonyitekot vagy ellenpeldat kereshetsz, mert soha sem torlok semmi ilyesmit, es szandekosan publikus csatornakon kozlom. Meg a Dzsedzsitol privatban kapott tablazatra is a forumra irtam a velemenyem.

Szerk.: Ja igen, ennek a topicnak is az elso sorai azok voltak, hogy egy regen el nem vetett, illetve frissen nem elvetett otlet amit ujra felhozok.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Lol, lehet nem voltál itt amikor kléni minden ötletet elutasított, mert épp úgy volt kedve. Ő volt annak a híve, hogy nem volt nem is lesz. Ezt mondta a felbontás cserére, új fegyverre stb., és lásd mind lett. Jelenleg a legtöbb ötlet el van fogadva, de ha nincs akkor érthetően el van magyarázva, hogy miért. És nem tudom mit beszélsz az aktívságról, mikor jelenleg 0 óra 3 perckor, hatan VOICECHATELNEK a discord szerveren és játszanak.

Adminisztrátor
6 éve
A beszerkesztett quoteokra:
Jah. Nem akarjuk a jatekmenetet ugy valtoztatni, hogy stick ne legyen egyedi. Nincs lezerkard sem granat jo okkal. Nem attol fugg, hogy mas jatekokban van-e, de Te kifejezetten ezt az okot mondtad akkor, igy ezt (is) cafoltam meg. Viszont akarunk olyan dolgokat, amik motivaljak a jatekosokat. Mig ilyen dolgok lehetnek egyediek is, pl szerintem a klanepuletfejlesztes, ami jatekban is megjelenik nem sok mmofpsben van, de a szezon rendszer egy bevalt biznisz modell. Nem valtoztatja a jatekot, nem a jatekmenet lesz koppintva tole mashonnan. Azt valtoztatja, hogy miert jatszik aki jatszik, azon kivul amiert eddig. Mert ha valakit hidegen hagy a szezon, az ugyanugy tud jatszani mint eddig. Szoval nem hinnem, hogy magamnak ellent mondtam volna.

Felhasználó
6 éve
Én nem akarok belekötni semmibe, de agy aprócska tény szúrja a szemem. Egészen pontosan, hogy a klánépület fejlesztés már 2016-ban láthattuk, méghozzá a World of Tanks nevű játékban. Amivel nem lenne probléma, de ha ez a felvetés meg lesz valósítva, akkor ne legyen deja vu érzésem. Mivel ezt a dolgot csak a CW-vel lehetne összekötni, ami a fent említett játékban is ilyen módon van megvalósítva. Gondoltam szólok.

Felhasználó
6 éve
Teljesen értelmetlen vitáznom veled, mások az álláspontjaink, és úgy is a te szavad a döntő. Nem értek egyet a lenéző stílusoddal, úgy gondolom egy vitát úgy is le lehet folytatni, hogy kitiltással fenyegetnéd a másik félt. Szerintem az mindent elmond, hogy a változtatásaid ellenére, most a nyári szünetben, egy szombat este jelenleg 0 játékos van a játékban, és úgy gondolom ez a mérvadó. Köszönöm, hogy meghallgattad a véleményemet, és intelligensen tudtad kezelni a kritikát.

Kepkivagas.png
Éjjel 1 óra 2perc.

Moderátor
6 éve
ez a "más játékban is ottvan" bullshit mindig is értelmetlen volt, akkoris ha nem játékról van szó
a kocsik kerékformáját is az ősemeberektől lopták, mégse sír senki hogy nem elég egyedi

bani engem teljesen komolyan zavar hogy 3d fegyverek vannak a játékban. milyen pofátlan már lopni a medal of honor és társaitól? vedd ki

Legutóbb szerkesztve Doxxy által

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..
«12345...17»