«1...34567...11» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Meg az fb oldalt is aktívabbá lehetne tenni, hogy akik követik, azok tudják, hogy mi a helyzet a játékkal, illetve igy több ember látja, ha kijön a frissítés + az eddig inaktív embereknek is több kedvük lesz feljönni jászani, ha látják, hogy újra aktív az oldal.

Felhasználó
6 éve

Csinálj akkor a csopiba egy szavazást,hogy kiket érdekel egyáltalán a 3.0-ás verzió.
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Elit
6 éve
Aktuális dolgokat közölni a facebook oldalon valóban nem hülyeség, viszont az emberek visszacsalogatásához kevés. Hector is próbálta, mégsem változott semmi. Véleményem szerint a 3.0 átütő erejű lehet, viszont amikor debütál, arra a napra lehetne még szervezni egy nosztalgiázgatós napot is, amire korábban is volt már példa, és ha jól emlékszem elég jól működött.
"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"

Felhasználó
6 éve
Nem rossz ötlet, de szerintem ide inkább event kéne ha megoldható, vagy valami más nevet adni az összejövetelnek mert a nosztalgiázással mint kifejezéssel az a baj, hogy az emberek többsége úgy veszi hogy csak följönnek ide egy kicsit játszani mert rég voltak már fent, azt hagyják az egészet a f*szba tulipánba újra, mint eddig.
Bár ne legyen igazam.

Felhasználó
6 éve
lesznek eventek az új verzíóval as i know
kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
6 éve
3.0 felvezeto eventje hasonlo lesz, minta reaktor robbanas anno, de kicsit interaktivabb. Elotte lehetnek noszalgiazos osszjovetelek, ezt ratok bizom. A facebook csoporthoz nincs kozom, tag sem vagyok.

Adminisztrátor
6 éve
Baj do vej, ma brainstormoltam par orat egy ismerosommel, es lett nehany otletem, nagyon 3.0 UTANI verziokhoz. Ahogy idom adja, igazabol. De szeretnem a kozosseg visszajelzeset kerni.

1, Heti/Havi/Napi eventek
Mint most kbwar, lehetnenek kulonfele hetente vagy havonta torteno esemenyek. Peldaul minden kedden 16:00 es 17:00 kozt lenne celkereszt, vagy minden honap utolso hetvegejen mindenki ketszer olyan gyorsan lone. Ilyesmi. Ezek minden jatekosra igazak lennenek, nem pedig joinolhato mint kbwar.

2, Kepessegek. Okes, ez egy szerintem rossz otlet, de "feldobna a jatekot, nem lenne unfair, es adna motivaciot jatszani". Szoval alapbol lenne mondjuk 2 "kepesseg kartya". Az egyik +10% futasi sebesseg, a masik +10% jarmu sebesseg. Egyszerre csak egy lehetne aktiv, az oldalon kellene kivalasztani. Ha valaki nincs beregelve, a jatek random valaszt. Lenne egy harmadik is, ami +5% futasi sebesseg, +5% jarmu sebessegy EGYSZERRE. De ezt fel kellene oldani, pl 1000 killel. Na most nem csak ez a 2 kepesseg lenne, hanem nagyon sok, szoval nagyon sok feloldhato kartya lenne. Nekem speciel nem tetszik, mert ha most latok valakit MPG-vel futni, akkor pontosan tudom, hogy mekkora veszelyt jelent ram. Ha van egy speco kepessege amirol nem tudok, az nem fasza. De ujfajta taktikakat hozna a jatekba.

3, Korabban irtam azt a hulyeseget, hogy beir a jatekos egy parancsot, es meghal x ido mulva, mint kihivas. Na most, ez nem a legjobb otlet, de hasonlo kihivasokat szerintem feelinges lenne berakni. Pl hummerrel beirom, hogy /hummerkihivas1, es megjelenik csomo karika a sziget korul, amiken idore kell atmenni. Az ilyen kihivasokhoz lehetne toplista es egyeb jutalom.

Ismetlen, ezek nagyon sokara kerulnenek be, ha valaha egyaltalan. De szeretnem a visszajelzeseteket hallani.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
szerintem nagyon jók. a képességek kivételével. ha killekkel lehetne unlockolni akkor a potencionális kezdők még jobban összegörögdinnyéznék magukat a profibbaktól. teszem azt az elején szabad akaratból bármelyik 2-t unlockolhatnád ingyen az fair-ebb lenne (és igényelne balaceolást a kepessegek között). nyilván ez sokára lesz de nekem ez lenne erről a visszajelzésem :).

Szerk by Banán: Elvetett otleteket tovabbra sem kerek ujra.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
6 éve
A feloldhato kepessegek nem lennenek igazan erosebbek az ingyeneseknel. Pl 5 fele kepesseg lenne, akkor az 5 alap mindbo laz egyikre +10%, akkor a tier 2 kartyak ket-ket kepessegre +5%, stb, legagasabb tier mindenre +2%.

Felhasználó
6 éve
Amugy hacktor sprintje benne lehetne a jatekba!!

Ja amugy skillhez hozzarakva: Lehetne a snajperrel mondjuk gorgovel zoomolni idokozonkent, aminek lenne cooldownja(asszem igy hivjak) ha pl van 10k killed valamelyik snapjerrel.

Legutóbb szerkesztve Stain által

kléni igazából gyurcsány
«1...34567...11»