«1...1011121314» Új üzenet

Adminisztrátor
1 hónapja
Jo lenne.

Egyebkent kisebb-nagyobb valtozasok:
Mostantol ha ranyomtok egy esemeny nevere, megjelenik a leiras, illetve jelezhetitek facebook style, hogy reszt akartok-e venni rajta. Az is megjelenik, hogy hanyan (en ha raviszitek a szamra a kurzort, kik) erdeklodtek vagy lesznek ott.

Illetve regi oreg Pizzapajtas forummoderator lett, minekutan Achi elhuzott.

Felhasználó
1 hónapja
Achival mi lett?
KUMBEJCSÁRÉ KVÁCCS

Adminisztrátor
1 hónapja
Szemelyes okok miatt itthagyta a kozosseget.

Adminisztrátor
1 hónapja
Apro valtozasok az esemeny rendszerben, illetve nehany info rola.

Esemeny szervezesekor ne szervezzetek jovo hetre vagy kesobbre, mert minden vasarnap ejfelkor nullazodnak az esemenyek (mint a toplista, stb). Ezen kivul ne rendezzetek "tobb napos" esemenyt, mert csak az elso nap datuma van kiirva, es hulyen nezne ki, hogy 2017.12.18 18:00:00 - 12:00:00. Nem erre lett kitalalva.
Leirast nem kotelezo irni, illetve valamiert az ő betuket nem kezeli le, ennek utanajarok.
Mikor csak az attekintes oldalon nezitek, a szamok szogletes zarojelben: [ennyi jatekos lesz ott / ennyi jatekos erdeklodik], ha valaki meg nem jott ra. A +1 gomb arra van, hogy ne kelljen megnyitni, de fel tudj jelentkezni az esemenyre, mint "Ott leszek!". Mikor egy esemeny pirossal van irva, azt jelenti, hogy aznap lesz.
Mostantol lehet esemenyeket torolni is, modositani nem. Szoval nezzetek at, amit csinaltok (ez egyebkent is igaz mindenre).
A jovoben tervezek missziokat csinalni, hogy rendezz/vegyel reszt esemenyen, stb. Illetve adott mennyisegu nyersanyag (vagy kill, meg nemtom) fejeben akarok specko esemenyeket rendezhetove tenni, pl duplakill, vagy ilyesmi. Nyilvan rovid idore (pl husz perc). Dragak lennenek egyebkent is.

Legutóbb szerkesztve Banán által

«1...1011121314»