Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 13 X

«12»
Adminisztrátor
Hírek » Eventek 1 órája

A két hetes Tyrant of the Hill maraton véget ért.
Gratulálok a nyertesnek: balintokiller! Jutalma 1200 kill.

Adminisztrátor

Mind ismert hiba.

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 1 hete

Holnap este 8-kor lezárom az eheti eventet, mivel vasárnap nem lesz rá lehetőségem!
Change in plans...
Jövőhét végén zárom le.

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 1 hete

Újraindult a Tyrant of the Hill event!

Adminisztrátor

Mint azt már többen sejtik az atlantisziak várhatóan holnap megérkeznek a sziget partjára. Kémeink jelentése szerint az első hullám estefele várható! Mindenki készüljön a legrosszabbra!

Adminisztrátor

Kémeink értesülése szerint több hete tart a polgárháború Atlantiszon.
Várhatóan csak az előrejelzett sereg tizede fogja megtámadni a szigetet március 1.-én. A szükséges áldozatok számát ezért szintén a tizedére csökkentjük.

Adminisztrátor

Atlantiszi invazió!

Nagyon úgy néz ki, hogy Atlantisz befagyása feldühítette az atlantiszi lakosságot. Inváziót indítottak a mi kis szigetünk ellen! Mielőtt ideérnek, pajzsot kell vonni a sziget köré, nehogy bejussanak. Ehhez pontosan 100.000 killre lenne szükség, hogy az Admin szobor előtt áldozatot mutathassunk. A csatatéren 8 feltöltőállomás került elhelyezésre, ahova belépve feltölti a játékos elhalálozás nelküli killjeit (és saját életével is áldozatot mutat).

2.9.7.2-0.jpg
(kysbox by Banán)

Akik a legtöbb ponttal járulnak hozzá a pajzshoz, azoknak külön jutalom is jár!

Egy kis ízelítő: (by promage111)
IqpORds.png
gcCrLr5.png
9t9QVFg.png
H9Xc5Ws.png

Az atlantisziak várható érkezése: 2019. 03. 01.

UI: Egy régi bug miatt a játékba belépés utáni első killt nem lehet feltölteni.

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 2 hónapja

Ezen a héten nem.

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 2 hónapja

A Tyrant of the Hill ötödik köre véget ért.
Gratulálok a nyertesnek: Aphrodi! Jutalma 4644 kill.

Adminisztrátor

Elindultál egy olyan irányba, ami nem vezet semmi jóra.
A minimális költségvetéses rekámozással nincs semmi gond, de nem szabad nagyobb pénzbefektetéssel reklámozni. Lássuk be, hogy jelen állapotában nem felel meg a játék a legtöbb embernek.

Gondolkodtunk a youtube videósokkal való reklámoztatáson. Ez lehet meg is lesz valósítva, úgy pl, hogy donateben küldünk valakinek 30-50 dollárt, hogy próbálja ki a stickmant.

Youtuberek/Twitch streamerek és egyéb nagy elérésú emberek: ha most mutatnánk be nekik a játékot, csak azt érnénk el, hogy soha többé ne mutassák be, még akkor se, ha valami egetrengető fejlesztés valósúlna meg. Továbbá a nézőközönség bizalmát is elvesztenénk. Még ha nyernénk is pár új játékost, túl sok ember könyvelné el a játékot idejétmúltnak.
Ezen kívül jutottunk arra, hogy igazából legelőször reklámozás helyett egy helytálló játékot kéne csinálni a stickmanből. Magyarán fejleszteni kéne, ami állítólag nem mostanság fog megtörténni.

Ezt én mondtam, de elég félreérthető. A fejlesztés folyamatosan zajlik (kivéve vizsgaidőszak), viszont nagyon sok dolog van, amit helyre kell állítani, mielőtt látványos változást tudnánk elérni. Ezért türelmeteket kérjük.
kereshetnék vállalkozókat egy konktét Stickman 2-re

Pénzkidobás. Nem a fejlesztők számával van baj. Az elmúlt 4 évben gyakorlatilag nem történt érdembeli fejlesztés, de mindent megteszek, hogy ez változzon.
Emellé pedig át tudnám irányítani az oldalt magyarról angolra, majd lefordíttatom valakivel. Így már el tudunk jutni odáig, hogy elkezdjünk külföldre terjeszkedni, tehát már nem csak MO-n lehetne elérni a játékot, hanem az egész világon.

Az oldal a világon mindenhol elérhető és nagy része le van fordítva angolra és olaszra (sajnos jelenleg nem igazán működik egyik se). A játék is le van fordítva angolra. Sokkal nagyobb reklám kell ahhoz, hogy külföldön is elterjedjen. Jelenleg nem érdemes ilyen téren terjeszteni.
Ha ez megtörténne, a mostani átlag játékosszám megszorzódna körülbelül 203-mal, vagy még többel is. Így aztán többen lennénk mint a stikmun történelmében bármikor

Szép számok, honnan vannak? Teljesen felesleges ilyeneket számolgatni.
kellene egy pár szerver is.

Erra majd visszatérünk, ha lesz annyi játékos.
Szóval ha ez megvalósulna, lenne egy pár fejlesztő, plusz akár több mint ezer egyszerre játszó játékos, és stikmun újraélesztés done.

Jelenleg (ahogy az elmúlt 5-6 évben is volt) a játék életbentartása a cél. Ez azt jelenti, hogy a jelenleg aktív játékosokat szeretnénk itt tartani, a veteránokat visszahozni és esetleg néhány új emberrel megismertetni. "Újraélesztés" akkor történhet, ha elkészül egy jól átdolgozott, mai standardoknak megfelelő verzió (ez a hosszútávú terv) és fenntartható lesz a fejlesztés (jelenleg még a legkisebb fejlesztés is komoly bugokat idézhet elő). Ha ez sikerül (?), akkor indulhat a széleskörű reklámkampány, nagy elérésű emberekkel, stb. Addigis mehetnek a plakátok, pólók és barátoknak/ismerősőknek való hirdetés.

Legutóbb szerkesztve Was által

«12»