Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 23 X

Adminisztrátor

Elindultál egy olyan irányba, ami nem vezet semmi jóra.
A minimális költségvetéses rekámozással nincs semmi gond, de nem szabad nagyobb pénzbefektetéssel reklámozni. Lássuk be, hogy jelen állapotában nem felel meg a játék a legtöbb embernek.

Gondolkodtunk a youtube videósokkal való reklámoztatáson. Ez lehet meg is lesz valósítva, úgy pl, hogy donateben küldünk valakinek 30-50 dollárt, hogy próbálja ki a stickmant.

Youtuberek/Twitch streamerek és egyéb nagy elérésú emberek: ha most mutatnánk be nekik a játékot, csak azt érnénk el, hogy soha többé ne mutassák be, még akkor se, ha valami egetrengető fejlesztés valósúlna meg. Továbbá a nézőközönség bizalmát is elvesztenénk. Még ha nyernénk is pár új játékost, túl sok ember könyvelné el a játékot idejétmúltnak.
Ezen kívül jutottunk arra, hogy igazából legelőször reklámozás helyett egy helytálló játékot kéne csinálni a stickmanből. Magyarán fejleszteni kéne, ami állítólag nem mostanság fog megtörténni.

Ezt én mondtam, de elég félreérthető. A fejlesztés folyamatosan zajlik (kivéve vizsgaidőszak), viszont nagyon sok dolog van, amit helyre kell állítani, mielőtt látványos változást tudnánk elérni. Ezért türelmeteket kérjük.
kereshetnék vállalkozókat egy konktét Stickman 2-re

Pénzkidobás. Nem a fejlesztők számával van baj. Az elmúlt 4 évben gyakorlatilag nem történt érdembeli fejlesztés, de mindent megteszek, hogy ez változzon.
Emellé pedig át tudnám irányítani az oldalt magyarról angolra, majd lefordíttatom valakivel. Így már el tudunk jutni odáig, hogy elkezdjünk külföldre terjeszkedni, tehát már nem csak MO-n lehetne elérni a játékot, hanem az egész világon.

Az oldal a világon mindenhol elérhető és nagy része le van fordítva angolra és olaszra (sajnos jelenleg nem igazán működik egyik se). A játék is le van fordítva angolra. Sokkal nagyobb reklám kell ahhoz, hogy külföldön is elterjedjen. Jelenleg nem érdemes ilyen téren terjeszteni.
Ha ez megtörténne, a mostani átlag játékosszám megszorzódna körülbelül 203-mal, vagy még többel is. Így aztán többen lennénk mint a stikmun történelmében bármikor

Szép számok, honnan vannak? Teljesen felesleges ilyeneket számolgatni.
kellene egy pár szerver is.

Erra majd visszatérünk, ha lesz annyi játékos.
Szóval ha ez megvalósulna, lenne egy pár fejlesztő, plusz akár több mint ezer egyszerre játszó játékos, és stikmun újraélesztés done.

Jelenleg (ahogy az elmúlt 5-6 évben is volt) a játék életbentartása a cél. Ez azt jelenti, hogy a jelenleg aktív játékosokat szeretnénk itt tartani, a veteránokat visszahozni és esetleg néhány új emberrel megismertetni. "Újraélesztés" akkor történhet, ha elkészül egy jól átdolgozott, mai standardoknak megfelelő verzió (ez a hosszútávú terv) és fenntartható lesz a fejlesztés (jelenleg még a legkisebb fejlesztés is komoly bugokat idézhet elő). Ha ez sikerül (?), akkor indulhat a széleskörű reklámkampány, nagy elérésű emberekkel, stb. Addigis mehetnek a plakátok, pólók és barátoknak/ismerősőknek való hirdetés.

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 5 napja

A Tyrant of the Hill negyedik köre véget ért.
Összesen 11956 kill gyűlt össze.
Gratulálok a nyertesnek: Kirsche*! Jutalma 10000 kill.
Ötödik kör elindult.

Adminisztrátor

Ha lesz (valamikor) 3.0, jóval nagyobb szabású reklámkampányt lehet indítani. De amíg a fejlesztés folyik és nincs látható eredménye, szükségesek az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések, hogy növekedjen (legalább ne csökkenjen) a jelenlegi játékos bázis és legyen, aki leteszteli a 3.0 újdonságait.

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 1 hete

A Tyrant of the Hill harmadik köre véget ért.
Összesen 19161 kill gyűlt össze.
Negyedik kör elindult.

Adminisztrátor
Hírek » Szezon 2 hete

Köszi az adatokat SnowFlake, hamarosan javítva lesznek a pontok.
Fájdalomdíjként minden érintett (és az is aki nem) kétszer annyi zsákbamacskát kapott, mint amennyit a szezon eredmények alapján kapott volna. :P

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 2 hete

A Tyrant of the Hill második köre véget ért.
Összesen 25080 kill gyűlt össze.
Gratulálok a nyertesnek: NEW! Jutalma 10000 kill.
Harmadik kör elindult.

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor

Hiba javítva a következő verzióban. Köszi a segítséget fli98.

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 3 hete

A Tyrant of the Hill első köre véget ért. Gratulálok a nyertesnek: fli98! Jutalma 6232 kill.
Második kör elindult.

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor
Ötletek » Medál toplista 1 hónapja

nem ad meg oldal mostanában minden medált.
Pl Only Gun illetve Only Tech medált nem kaptam meg
Lehetséges, hogy megtaláltam a probléma okát. Megpróbálhatod újra megszerezni a medálokat.