Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 12 X
«12345...41»

bQdRjwU.png
Worst claN EVeR!

samefag hard szoktunk cwzni

[Fight_Club] » Offtopic 3 hónapja

Klán napi toplista
1. Professional

lmao git gud

[Fight_Club] » Offtopic 5 hónapja

UVkXji9.png

git gud

[Fight_Club] » Humor topic 7 hónapja

mint mond az egyik tojas am asikank
???
lol

XXDDD

Irtam hozzatok, hogy nem igazan er(t)unk ra, illetve most hogy Achi is lelepett nem hiszem, hogy tul izgalmas harc lenne azzal a ket es fel emberrel akit fel tudnank sorakoztatni.

[Fight_Club] » CW 11 hónapja

Turns out, tolunk sok embernek nem jo a most hetvege. rip
Amugy se keszult el a json preprocesszor lel.

[Fight_Club] » CW 12 hónapja

Most hetvege valszeg nem jo, talan a szombat csak. Beszelek meg a tobbiekkel is. Baj do vej, egyszer volt mar egy ilyen kezdemenyezesem, asszem pont veletek. Hogy nem a rendes palyan menne a CW, hanem egy randomizalt terepen, amihez kifejezetten egy generatort szeretnek csinalni, amit utana a jatek reszeve is tennek.

[Fight_Club] » CW 12 hónapja

cw when

[Fight_Club] » 2017 12 hónapja

Szezon topic a hireknel. Most van 2. szezon, kb januar vegeig. Ezalatt van egy egyedi toplista a szezonban szerzett killekre, illetve vannak missziok amiekt alapertelmezetten "felveszel". Szezon fulon latod (account menupontban almenuben gomb). Ha egy misszio felteteleid teljesited, akkor kipipalja, es ranyomhatsz, hogy misszio teljesitese (miutan kivalasztottad). Ekkor hozzairja a szezon vegi jutalmaidhoz, amit ugyanott latsz. Mikor vege a szezonnak es lezarom, kiosztom a jutalmakat, a profilodbol plusz gyartosorbol "elkoldheted" az osszegyujtott cuccaid.

szezon

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által.

«12345...41»