Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 12 X

«12345...114»
Adminisztrátor
Ötletek » Missions 1 órája

http://stickman.hu/szezon?stat
Ez nem az?

Adminisztrátor
Ötletek » Freeforall 4 napja

Volt mar ilyen kezdemenyezes valamikor nyaron, egy nagyon babacipos teszt verzio keszult is. Kovetkezo verzioban talan be is lesz fejezve.

Adminisztrátor

Nem random az. Mindig 1-2 killel elozitek meg egymast. 5-10 perc alatt sokszor is, ezert nem jelez ki az oldal minden egyes kiralyt.

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 5 napja

Jah, en is neztem mar hogy mivel folyamatosan 1-2 killel elozgetitek egymast nem lesz nagy a jutalom. Mar gondolkozom az ugyon (pl min 5 killel kell megelozni a kiralyt), de egyelore nem volt idom nagyon gephez ulni.

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 1 hete

Amit irtam osszeadas, az a killek, amiket jegyzett a rendszer. Ha o lotte kesobb a 22-t, es Neked is annyi volt, akkor levaltott vele. Holtversenyben a regi kiraly bukja.

Adminisztrátor

Teljesen megvalosithato. Nekem tetszik, szavazzon ra a nep!

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 1 hete

Veget is ert az elso kor! Gratula yannikschulz, Te vagy a kiraly. A nyeremeny: 22 + 9 + 7 + 4 + 2 + 1 + 1 = 46 kill. A masodik kor indul este, ismet harom napos!

EDIT: Kicsit legyen tobb ertelme, a gyoztes jutalma kapott killek *100 lesz!

Legutóbb szerkesztve Banán által

Adminisztrátor

Sajnos ehhez szerver es kliens oldali modositas is kellene, csak egy event miatt nem szannek ra idot. Aki nagyon kivancsi, az jatsszon steam layouttal vagy windowedben, esetleg nezze telefonon az oldalt.

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 1 hete

Hogy meg erdekesebb legyen a jatek, (hasonloan teszt szeruen) ahogy a pontokat szerzitek, minden kill utan van ~0.5% esely, hogy kapjatok egy veletlenszeru hetkoznapi, gyakori, avagy ritka cimet (ha meg nincs meg). Ez azt jelenti, hogy (statisztikailag) 10 kill mar 5% esely, 50 kill mar 25%, 100 kill 50%, 250 pedig mar a masodik drop fele haladas. Termeszetesen ezek nem kikotesek, aki igazan szerencses, annak 10 kill alatt eshet 3 is.
A mai nap en orakon, aztan meg versenyen leszek (eloben), kerek a teszteles kedveert mindenkit, aki ma legalabb 20 killt szerez, irja meg ide, ha esett neki title.

EDIT: Kis helyesbites, hogy izgalmasabb legyen. A drop rate minimum 0.5%. Minel gyorsabban szerzed a pontokat, annal nagyobb az eselyed. Ahogy minden toplista es /online, ugy ez is 5-10 percenkent frissul.

Legutóbb szerkesztve Banán által

Adminisztrátor
Hírek » Eventek 1 hete

King of the Hill event! Nov. 05 21:00 - Nov. 08 21:00 (kb).

A jatek lenyege:
Ahogy szerzed a pontokat, egy kulon szamlalo figyeli, az event kezdete ota hany pontod van. Akinek a legtobb, az a kiraly. Azonban ha valaki megelozi, elveszti az osszes pontot (persze nem a toplistasat, csak az eventeset), es ez az uj jatekos lesz a kiraly. DE! Soha sem vezethetsz tobb, mint *limit* killel! Azaz, ha van 45 pontos, es kiraly vagy, hiaba szerzel pontokat, amig a masodik helyezettnek nincs eleg pontja, neked sem lehet 46. Igy senki sem huzhat el nagyon, farmolas se mukodik.
Aki utolso nap a kiraly, az megkapja az osszes jatekos abban a pillanatban osszegyujtott pontjait (azaz akit frissen eloztek be, tole 1-2 killt kapsz csak, de a masodiktol nagyjabol Te pontjaid-*limit*.
Az attekintesben mindig lathatjatok, ki a kiraly.

EDIT: Siegeman cimek ki lettek osztva!
EDIT2: Vele egyutt veletlenul toroltem is a mai allast, szoval vegyetek ugy, a teszt kornek vege, es (ha jol emlekszem) marhahus nyerte.

Legutóbb szerkesztve Banán által

«12345...114»