Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 8 X

«12345...113»
Adminisztrátor

Garantaltan kaptok egyet automatikusan.

Adminisztrátor
Hírek » Szezon 1 hónapja

Elozo terv elnapolva, de azert johet a kovetkezo szezon! A CW Event miatt majd senki se nyafoghat, hogy nincs eleg lejatszott CW-je a missziokhoz. :)

Adminisztrátor

Szeretnék így nyár végére egy kis versenyt szervezni, hogy ne csak punnyadjunk. Mivel rendszeresen feljött az ötlet, hogy ne egyéni, hanem klán szintű események legyenek, így ez most ilyen*.

Minden klánnak kisorsoltam egy véletlenszerű fegyvert. Ezt a klán profilján látjátok is a statisztikák alatt. Ha egy klán CW-t nyer egy másik ellen, és nekik olyan fegyverük volt, ami a győztesnek nincs, azt megkapják. Egyszerre csak egyet, és ettől még a másik klánnál is megmarad. Amelyik klán elsőre mind a tíz fegyvert összegyűjti, győz!

Egyelőre nem szabok ki határidőt, mert CW-t rendezni mindig macerás. Viszont a verseny végén minden klán (az összegyűjtött fegyverek száma) * 10000 pontot kap, ha legalább 2 fegyverük van. A győztes klán tagjai ezen felül fejenként 5000 pontot kapnak (de ez nem számít majd a klán összpontszámba).

Sok sikert mindenkinek!

*Csak azok klánok kaptak eredetileg fegyvert, akiknek legalább 5000 pontjuk van. Ha egy kisebb, de aktív klán szeretne csatlakozni, kérem ebben a topicban jelezze.

Adminisztrátor
Általános » Offtopic 2 hónapja

testen

Adminisztrátor


Q => P
P ^ ¬PI => R
P ^ PI => t > 0
P ^ PI => lf(S0,P)
P ^ PI ^ t = t' => lf(S0,t < t')

Adminisztrátor
Hírek » Fegyver Skinek 3 hónapja

Nagyon orulok, hogy gyulnek a skinek, de lassan tech fegyokra is elkezdhettek csinalni. A vegen meg senki sem fog akarni techben jatszani.

Adminisztrátor
Hírek » 3.0 beszélgetés 3 hónapja

Hejj de regen irtam ide. Viszont igy, hogy a szemelyes/egyedi fegyverskinek a kozeljovoben megvalosulni latszanak, szerintem ez eleg nagy valtozas, hogy verzioszamot is noveljunk. Ezen kivul, es amiert most igazan irok, hogy keszuloben van egy kliens is a jatekhoz, aki skineket akar hasznalni, annak majd ezen keresztul kell belepnie (a tobbieket igy is fogod latni). Ha nem erdekel, vagy be sem vagy regelve, erre nincs szukseg. A kliens ezen kivul mutatja az online jatekosok szamat is, hogy ne kelljen az oldalt frissitgetni, illetve majd talan az is belekerul, hogy automatikusan frissitse a jatekot, ha szukseg van ra. Tudjatok, ot evente egyszer.

Nehany extra (a skineken es kliensen kivul), amik szinten bekerulnek majd, mert ezek mar keszen vannak regota:
- Kibovitett script rendszer, vele CTF event rendszer (nagyon babakocsiban),
- /spectate dramai kepek keszitesehez,
- Uj jatekosokat segito chatbot, aki ilyen kerdesekre automatikusan valaszol, mint: "MIERT NEM LATOK SENKIT?" vagy "hol kell warozni",
- Emoteok, mint az integetes amit Valtozasok temaban mutogattam,
- Inspect,
- Nehany frissitett textura lowmage111 jovoltabol,
- Botok nem.

Adminisztrátor

Töröljük a gráfból F éleit. Ekkor a fennmaradó élek nem alkotnak elvágó élhalmazt, de ha bármely törölt élt visszatennénk, már az lenne. Az így egy törölt él visszarakásával kapott részgráf vágásai közül válasszuk azt, melyben a visszarakott él is szerepel. Ez a vágás a

Adminisztrátor

let l = map (\(ind,mtx) -> (ind,makeSum mtx)) mlist'
let l' = filter (\(_,sum) -> sum == checksum) $ head $ groupBy (\(_,a) (_,b) -> sum a == sum b) l -- y the head tho

makeSum :: MTX -> [Int]
makeSum [] = []
makeSum m = sort $ map (\mtx' -> sum [(mtx' !! (n-1)) * (10^n) | n <- [1..(length mtx')-1]]) m

Adminisztrátor
Hírek » Fegyver Skinek 3 hónapja

Camos M4 meg van veve. A tobbi fegyohoz is csinalsz?

«12345...113»